Katjah

Alla inlägg den 14 september 2010

Av Katjah - 14 september 2010 19:51

Det ar underbart med varme. Det vore mer underbart om man skulle ha en stor sol som ville lysa pa en nar man ligger och pressar. Istallet fick vi massa moln som blockerade vagen for stackars solen. Den var framme dock flera ganger, men inte riktigt sa mycket som jag ville att den skulle gora. Alsklingen badade idag med, for forsta gangen. Det var ett par snalla danskar som gav deras flytmadrass till oss, sa nu har vi tva rosa som vi bada kan flyta runt i poolen. :)


Idag har vi traskat en massa och shoppat med for den delen. Kopte mig en parfym som jag inte haft pa flera ar, men fortfarande lika god. Den kostade bara 25 euro, nedsatt fran 37. Sa jag gjorde ett fynd, alltid lika roligt!


Stackars alsklingen kanner sig fortfarande lite sisadar, idag borjade magen ocksa gora sig pamind. Inte roligt att vara halvkrasslig nar man ar pa semester, men det ar val da kroppen marker att man ar ledig....


Jo, maste ocksa namna att alsklingen sjong karaoke igar, en lat som was dedicated only for me, Whitesnake med is this love, eller vad den nu heter. Det gick sjalvklart jattebra och fick bra respons fran publiken. Med andra ord hade han en jattebra fodelesedag :)


Ciao for now!

Ovido - Quiz & Flashcards