Katjah

Alla inlägg den 2 september 2010

Av Katjah - 2 september 2010 17:59

Det blev inga meddelande nere i tvättis idag. Hämtade precis upp det sista som var på tork. Så det är möjligt, man kan tvätta ifred, i alla fall den här veckan. Det är så här det ska vara, lung och ro. Kan inte känna mig annat än överlycklig för tillfället.

 

Idag var det också städning på schemat. Det är juh underbart när man får pyssla med hushållssyssla när man är ledig. Imorgon är man också ledig då jag jobbar ända fram till vi åker nästa vecka. Imorgon tänker jag banne mig inte göra allt för många knop vill jag lova. Dock är jag lite smått orolig då älsklingen fortfarande inte har letat fram sitt pass. Det ska dock bli ändring på då vi ska upp på vinden och gräva fram den. Vill juh inte bli kvar i Sverige då han inte har sitt pass med sig. ;)

 

Todeloo!

Av Katjah - 2 september 2010 10:12

Döm om min förvåning när jag gick ner till tvättis imorse. Det var knappt så jag hade vaknat, men när jag väl var i tvättis, kikade på bokningsschemat så fanns det inte ett endaste litet klotter, anmärkning eller några frågetecken vid mitt namn. Det fanns ingenting, nada, nothing. Frågan är dock om det är för tidigt att ropa hej ännu? Personen i fråga har kanske missat att jag tvättar nu på morgonen? Den kanske sover? Eller kan det bara vara så att den äntligen har fattat poängen och gett upp att irritera mig? Jag vet inte. Det är knappt så att man förstår att ingenting har hänt…. Men jag klagar inte. Får väl se om jag får något meddelande tills tvättpasset är slut. Väntar med spänning!

 

Todeloo!

Ovido - Quiz & Flashcards