Katjah

Alla inlägg den 28 februari 2010

Av Katjah - 28 februari 2010 21:33

Nu började visst den stora matchen på tv, hockey matchen mellan USA och Canada. Gissa vem som sitter fastklistrad framför tv-rutan och inte hör ett smack som sägs, knappt så man ens blinkar. Jovisst är det älsklingen som verkligen har uppskattat att det har varit OS. Så jäkla mycket sport som varit på tv, helt galet. Tycker faktiskt det är rätt gott att den äntligen tar slut, finns juh massa annat och titta på än sport, sport och återigen sport.

 

Imponerande att Finland ändå vann brons inatt när de spelade mot Slovakien. Matchen i fredags mot USA var juh bara pinsam och titta på. Speciellt första perioden då alla USA:s mål gjordes. Blev överlycklig för målvaktsbyte men vad gjorde det när Bäckström ändå släppte in 3 mål utan att Finland kontrar, förrän det är typ 3 minuter kvar av matchen. Då har dessutom USA bytt ut sin målvakt, tveklöst om det hade blivit mål annars. Men men, det var då det. Grattis Finland till bronset i alla fall.

 

Har jobbat hela helgen. Det gick ganska hyfsat, men idag fanns motivationen inte riktigt med mig. Det kändes som tiden gick jättesakta. Tänkte mest på älsklingen som var hemma med hårbollen och störde henne när hon höll på och tvätta sig. Har jobbat två helger på raken nu, så vi har gått om varandra med ledigheten, då han inte jobbar helger alls. Men nästa helg, då är vi lediga tillsammans. Alltid någonting att längta efter.

 

Var på kalas idag, hos faster/gudmor Raija. Det var mycket trevligt! Tiden gick fort och det skrattades mycket då humorn i vår familj/släkt är något som Glocalnet. Var där med älsklingen, bror och hans sambo, pappa och hans brud. Riktigt lyckad vistelse.

 

Nu blir det duschen som väntar. Kanske ska ta och platta håret med min nya fina plattång ;)

 

Todeloo!

Ovido - Quiz & Flashcards