Katjah

Alla inlägg under juli 2012

Av Katjah - 23 juli 2012 09:49

Vad är det för en dag? Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag, hurra hurra hurra!! :)

Grattis älskade mamma! <3

Av Katjah - 22 juli 2012 19:37

Måste bara berömma vår lilla hårboll. Titta vad snällt hon låter oss fixa hennes öga. Väntar snällt på att allt är klart för hon vet att en belöning väntar, godis! Bara 4 dagar kvar! Älskade hårboll! <3

Mamma hade kalas idag. Så efter jobbet samlades vi hos mamma tillsammans med lite vänner och firade in hennes födelsedag som är imorgon :) Alltid gott med sommartårta med jordgubbar på. Nam nam!

Nu ska det segas innan det är dags att befinna sig med tuppen på jobbet, snark! Zzzzzz :)

Todeloo!

Av Katjah - 21 juli 2012 20:47

Jag skulle vilja ha en sån här liten rackare. En söt liten fralla. Vet till och med vad han skulle heta, för det är en liten kille jag vill ha. Bosse! En liten Bosse-bus som ligger och snarkar i sin lilla hundsäng :) Älsklingen är dock inte så sugen på en vovve, ännu, men med kanske lite bearbetning och övertalning kanske vi får en Bosse till vår lilla familj. Undrar dock vad vår lilla bortskämda hårboll skulle tycka om den tanken :)

Todeloo!

Av Katjah - 20 juli 2012 18:56

Det känns inte som en fredagskväll just nu och tur är väl det för jag är inget fan över att jobba dem. Då jag var ledig ons-tors känns det idag som att det är en måndag.då jag jobbar juh hela helgen så min lördag blir en tisdag, söndag blir en onsdag och tisdagen (då jag är ledig) är då egentligen en fredag då jag jobbat fre, lör, sön och mån. (må-tors)
Till detta så har sambon ledigt nu så inte undra på att man blir förvirrad på dagarna. ;)


Nu är rasten slut, back to work!


Todeloo! :)

Av Katjah - 19 juli 2012 21:40

Jag är glad att jag var ledig igår för vädret har inte varit med oss idag. Det var ungefär som det var under semestern, grått, kallt och det kom väl några droppar med regn också. Vilken tur att vi var ute igår så fick lite sol i varje fall. Idag var det tvättdag på min andra lediga dag. Jobbigast är nog att få in tvätten i garderoben när de är klara ;)


Stina mår bättre idag. Tredje dagen med medicinen, tre gånger om dagen. Bara 7 dagar kvar, men det går snabbt. :)


Todeloo!

Av Katjah - 18 juli 2012 19:29

Stackars lilla makkara som har fått ögoninflammation, igen. Andra gången för i år, denna gång dock på andra ögat. Hon har inåtrullande ögonlock, entripion, enligt veterinären, och därav så får hon enklare inflammation, då kanterna ligger mot ögat. Hon visade återigen veterinären igår vad hon egentligen tycker om dem, inga överflödiga kommentarer där inte! ;)
Funderar på att låta en ögonspecialist kika på hennes ögon och ev låta de operera ögonkanterna så hon slipper dessa inflammationer.
Nu så ska vi dock avsluta antibiotika kuren först så hon mår bra igen! :)


Todeloo!

Av Katjah - 18 juli 2012 13:38

Under sin tidning :)

Av Katjah - 18 juli 2012 13:30

Nu banne mig är det sol ute och gissa vart vi är? Jo, ute! Stina ligger i skuggan under en buske. Mamma försöker gömma sitt huvud under en tidning och jag, jag lapar all sol jag kan få. Underbart!

Todeloo!

Ovido - Quiz & Flashcards