Katjah

Alla inlägg den 23 juli 2012

Av Katjah - 23 juli 2012 21:33

Jag blev överraskad idag när jag öppnade min mailbox. Där hade jag fått ett meddelande om att ett företag hade gjort en kreditupplysning på mig. Då jag inte hade ansökt om något fann jag detta meddelande förvirrande. När jag väl fick reda på vilka det var steg irritationsnivån ett steg högre upp.


Detta företag som hade gjort upplysningen var elbolaget Eon. Vi hade problem med dem då vi skulle byta till dem, efter att en försäljare hade varit hemma hos oss i maj. Han garanterade massor och lovade oss billigare fakturor än vad vi har nu i dagsläget. Fast att vi var bundna till ett annat elbolag var detta inget problem, utan detta skulle de bara fixa. Döm av min förvåning när jag fick hem en slutfaktura från detta andra företag där de vill att vi betalar en sk straffavgift på 1500 kr då vi avsäger avtalet innan det gått ut. (De var visst detta som det eon lovade att ta hand om) När vi kontaktar dem för att få svar på frågor kan de inget göra trots att vi har fått fel information från början och löften hit och dit. Fast ångerrätten hade gått ut med flera veckor var de villiga att avbrytta detta dyrare avtal, så vi kunde gå tillbaka till vårt gamla, billigare, avtal hos detta andra bolag. Allt flöt bra hos de andra, vi slapp betala straffavgiften och sa ifrån oss ångerrätten på det nya avtalet.

  

När jag ringde upp Eon idag kunde de inte svara på varför en kreditupplysning hade gjorts och troligtvis var det en försäljare som gjort detta utan mitt vetskap, vilket är väl olagligt(?). Fick en ursäkt för det inträffade men ingen kompensation eller något liknande. Jag ska bara anta att detta inte kommer att hända igen. Fyy vad irriterad jag blir. De är juh mig de sabbar för...


Tacka vet jag Energibolaget Sverige som har bra kundservice och gör så gott som allt för sina kunder! Bra kundservice från deras håll!  


Nu har jag muttrat klart, tack och hej! :)


Todeloo!

Arg
Av Katjah - 23 juli 2012 09:49

Vad är det för en dag? Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag, hurra hurra hurra!! :)

Grattis älskade mamma! <3

Ovido - Quiz & Flashcards