Katjah

Alla inlägg den 7 mars 2010

Av Katjah - 7 mars 2010 21:58

Jag är så trött så trött. Idag har jag verkligen varit effektiv vill jag säga. Jag har städat så det står härliga till. Det som mitt projekt för den här gången var badrummet. Har haft massa grejer i badrummet, så allt har inte fått plats i hyllan/skåpen så jag har en extra vagn/korg för massa schampo flaskor samt en påse på golvet med massa smått och gott. Men idag var det först en jäkla jakt på korgar som jag ville ha sakerna som stod uppe på hyllan. Kunde inte hitta sådana som jag ville ha någonstans. Till slut åkte vi till Jysk och där fann jag vad jag sökte, till extrapris råga på allt. Så jag inhandlade totalt 8 små korgar, en mellanstor och en större. Tanken är att vi ska borra upp två små hyllor där jag kan lägga 4 korgar. När det kommer att hända är en annan femma. Slängde massa saker som jag inte använt och halvtomma flaskor och gick ner med den extra vagnen/korgen jag hade ståendes vid duschen. Totalt slängde jag 7 soppåsar från badrummet. Ni kan med andra ord gissa att det var nästan halva badrummets innehåll om inte mer. Sen var det totalstädning i badrummet, dammsög och skurade golvet. Så nu är det verkligen rent därinne. Det luktar till och med rent och det är nästan så det ekar när man pratar. Synd att jag inte tog en för och efterbild bara för att ha bildbevis på hur ”tomt” det verkligen är. ;)

 

De större hyllorna fick plats på hatthyllan. Det känns gott att ha allt samlat istället för att ha allt huller om buller. Bytte ut skohyllan till älsklingens för den var mycket finare.

Nu är man verkligen seg i kroppen. Började projekt städning vid tolvtiden, en timmas lunch hemma hos mamma och avslutade städningen när jag hämtade älsklingen från sin kurs vid 19-tiden. Med andra ord kommer jag att sova väldigt gott inatt och drömma om vårt badrum. ;)

 

Pappa åkte Vasaloppet för 10:e gången idag. Han kom fram i mål efter 11.45 timmar. Han ringde en snabbis. Det hade varit jobbigt att åka, då det värkte i ryggen, knäna, axlarna och dålig glid. Dock är jag mäkta imponerad över hans prestation ändå. Duktiga pappa!

 

Nu blir det sega, innan det är dags för sängen!


Todeloo!

Ovido - Quiz & Flashcards