Katjah

Alla inlägg den 3 maj 2010

Av Katjah - 3 maj 2010 21:56

Nu är glidartiden förbi. Nu var det allt för länge sen jag uppdaterade min blogg. Brukar bli så här. Är alltid så engagerad i början, men så försvinner det efter ett tag. Vet inte om det är skrivkramp jag har då jag inte uppdaterar den, eller ren lathet. Har inte bestämt mig vilket av dem två alternativen det är, hehe.

 

Igår började städningen sakta men säkert inför helgen. Vi ska ha folk över så det ska se fint ut. Tvättade rutorna och till och med dammade med trasa. Något jag inte gör, då jag glömmer bort det, tycker att det är skittråkigt, eller att jag förväntar mig att älsklingen gör det istället. Men han har inte riktigt kommit igång med dammvippan. Men han är duktig ändå, min älskling.

 

Har lite svårt att tänka mig att det snart har gått två år på söndag sedan vi blev tillsammans. Två år, jösses Amalia vad tiden går fort. Det är knappt så man hinner med i svängarna. Inte kan jag heller direkt tänka mig för att jag blir 26 samma dag. 30-års gränsen närmar sig med stormsteg. Kan väl glädjas att bror blir 30 före mig.  :)

 

Börjar uppdateringarna sakta men säkert…
Todeloo!

Ovido - Quiz & Flashcards